Systemutvecklare till IT-avdelningen

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-00987/2021

Vi söker en systemutvecklare för tillsvidareanställning vid IT-avdelningen

Bakgrund

Du kommer arbeta i en organisation med en inspirerande miljö och med en öppen och kommunikativ kultur. IT-avdelningen består i dagsläget av drygt 45 medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, drift/infrastruktur & systemutveckling samt IT-stab. Du blir en del i ett kompetensstarkt team där samarbete och arbetsglädje är viktiga komponenter.

Örebro universitet är ett framstående universitet - för en kunskapsbaserad samhällsutveckling. Här är vi med och skapar framtiden genom internationellt konkurrenskraftig forskning och erbjuder professionsinriktade utbildningar som tillhör landets bästa. En nära koppling mellan utbildning, forskning och samverkan är utgångspunkten för hela verksamheten. Här finns cirka 1 350 anställda, 400 doktorander och 15 100 studenter. I dag rankas Örebro universitet bland de 400 främsta i världen.

Örebro universitet erbjuder bra friskvård med gym, inomhushallar samt idrottsanläggningar på campusområdet. Vi är också måna om att ge utrymme för kompetensutveckling, personlig utveckling samt andra utvecklande aktiviteter. Här kommer du till ett universitet som ligger i framkant när det kommer till AI, automation och machine learning.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare på Örebro universitet kommer du att delta i utveckling och förvaltning av myndighetens integrationslösningar som kopplar samman en betydande del av universitetets större system. Arbetet kommer även innefatta utveckling och förvaltning av flera fristående stödsystem som levererar olika typer av funktionalitet både för forskning och utbildning.

Det omväxlande arbetet utförs med agila verktyg och metoder och ger stor möjlighet att påverka design och implementation från start till mål.

Du kommer att ha specifika uppgifter i större projekt inom systemutveckling, databasutveckling, test, eller bredare ansvar i mindre projekt.

Du kommer att arbeta som en del i ett agilt utvecklingsteam med engagerade, kvalificerade och erfarna medarbetare inom integrationsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och systemutveckling med ambitionen och drivkraften att utvecklas inom området integrationer. Har du inte tidigare arbetat med integrationer och vill utvecklas ytterligare, så kan vi erbjuda dig möjligheten att tillsammans med erfarna kollegor lära dig mer om integrationsteknik.

Vi söker dig som har

  • relevant akademisk utbildning (systemvetenskap, datateknik, etc.) inom IT-området eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt som vi bedömer relevant

Det är meriterande om du också har erfarenhet och kunskap om

  • Java-utveckling i komplexa miljöer
  • Enhetstester, integrationstester och automatiserade deployer
  • SQL och databashantering
  • Integrationslösningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp, samt din förmåga att relatera till människor på ett sätt som inger förtroende. Vi förväntar oss att du är flexibel och öppen för förändring samt har förmågan att anta ett kvalitetsmedvetet och ansvarsfullt tillvägagångssätt för dina uppgifter. Du ska ha god kommunikationsförmåga muntligt och skriftligt, både på svenska och engelska.

Information

Anställningen är 100% tillsvidare. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning (och i förekommande fall provanställning.)

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Jonas Ljudén 019-30 30 60, e-post: This is an email address eller Mikael Sivebratt, 019-30 31 27, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-03-05. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.