Projektsekreterare inom området arbetsterapi inom äldreomsorg

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-01362/2021

Vi söker en Projektsekreterare inom området Arbetsterapi inom äldreomsorg för tidsbegränsad anställning vid Enheten för Aktivitet och Hälsa

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att praktiskt delta i genomförandet av vetenskapliga projekt som studerar äldreomsorg ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv, med fokus på en säker arbetsmiljö för personal inom hemtjänst och hemsjukvård när de ger insatser till äldre personer i ordinärt boende. Exempel på arbetsuppgifter är att transkribera och analysera genomförda intervjuer samt sammanställa resultat till vetenskapliga artiklar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg.  Arbetsterapeut med examen på lägst magisternivå. Du har praktisk erfarenhet av arbetsterapeutiskt arbete inom äldreomsorg. Du är noggrann och systematisk i ditt arbete och har lätt att kommunicera på engelska i tal och skrift. Det är meriterande att ha erfarenhet av projekt inom kommunal vård och äldreomsorg samt erfarenhet av att analysera intervjuer, sammanställa resultat samt skriva vetenskapliga texter.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är tidsbegränsad i sex månader med en omfattning på 25 % med tillträde snarast. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av projektledare Cecilia Pettersson 079 061 4088 (This is an email address), eller enhetschef Johanna Gustafsson 019-30 39 48, (This is an email address).

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-03-08. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.