Forskningsassistent i cell- och molekylärbiologi

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-02118/2021

Vi söker en forskningsassistent inom biomedicin för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för medicinska vetenskaper.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består av laboratoriearbete inom forskningsprojekt i samarbete med läkemedelsindustrin samt akademisk forskning inom fältet inflammation och infektionsbiologi. Arbetsuppgifterna innefattar cellodling och identifiering och kvantifiering av inflammatoriska markörer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen eller en liknande examen inom biomedicin, biomedicinsk laboratorievetenskap eller motsvarande område. Doktorsexamen är välkommen, men inte meriterande per se. 

Erfarenhet från arbete med forskningsprojekt som inkluderat cellodling och mikrobiologi samt praktisk erfarenhet av relevanta tekniker inom fältet medicin, såsom real-tids PCR och kvantitativa, immunologiska tekniker (ex. ELISA) är meriterande. 

Du skall kunna arbeta självständigt och vi söker dig som är noggrann, medveten om mål och som kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande. Stabilitet i arbetet och en medvetenhet om kvalitetssäkrat arbetssätt är av yttersta vikt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då du ska kunna möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt samt uppvisa god samarbetsförmåga med ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet sker tillsammans med forskare från flera olika länder varför svenska inte är ett krav, däremot är god engelska i skrift och tal ett krav.

Information

Anställningen är på 100 % under 12 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde önskas omgående. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Alexander Persson: This is an email address och Eva Särndahl: This is an email address

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Personligt brev med en motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens och erfarenhet av de för projektet centrala kvalifikationerna
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens
  • Två referenser med kännedom om dina praktiska / laborativa förmågor

 

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-04-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.