Amanuenser i psykologi med pedagogisk inriktning

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-02337/2021

Vi söker 2 amanuenser för tidsbegränsad anställning med arbetsuppgifter relaterade till pedagogisk utveckling vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS).

Bakgrund

Vid Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete (JPS) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå inom kriminologi, psykologi, rättsvetenskap och socialt arbete. Vid JPS bedrivs även framstående forskning och forskarutbildning.

Vi söker nu två amanuenser med intresse för pedagogisk utveckling inom ramen för psykologprogrammet.

Arbetsuppgifter

I föreliggande uppdrag ingår att i samråd med programansvarig samt lärare förbereda och genomföra pedagogiska utvecklingsprojekt som ska leda till att ytterligare höja nivån på undervisningen vid psykologprogrammet. Arbetet kommer att innefatta arbete med flera mindre projekt. Arbetsuppgifterna innefattar samverkan med samhällsaktörer, vuxna klienter och barn. Arbetsuppgifterna innefattar också att ta fram film och författa skriftligt material, enkätkonstruktion samt sammanställning av dokument och annat material relaterat till utbildningen.

Övriga administrativa uppgifter kan förekomma. Detta kan inkludera arbetsuppgifter som på annat sätt är relaterat till undervisning. Arbetet innefattar även dokumentation och redovisning av projektens utfall skriftligen såväl som muntligen till lärarlag och enhetsmöte. Amanuensen ska regelbundet finnas tillgänglig för löpande arbetsuppgiftsfördelning.

Då vår arbetsplats är internationell och många möten förs på engelska förväntar vi oss att amanuenserna kommunicerar både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. På grund av rådande omständigheter genomförs arbetet initialt digitalt på distans, men kommer senare, vid lättnade restriktioner, att kräva närvaro på universitetet.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier i psykologi eller relaterat ämne.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildningsfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt och strukturerat, har god förmåga till samarbete och att koordinera projekt, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av att göra film är meriterande.

Information

Anställningen är på 10%, under 4 månader (maj tom. augusti 2021) och därefter 20% under 4 månader (september tom. december 2021) med möjlighet till förlängning. Anställningen tillträds 1 maj 2021. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Amanuenser får anställas för ett år i taget, den sammanlagda anställningstiden för en amanuens får omfatta högst tre år.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av programansvarig Joakim Norberg 019 301277, This is an email address eller enhetschef Sofia Bergbom, 019-30 39 67, This is an email address.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering till varför du söker anställningen
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 13 april 2021. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.