Amanuenser vid Juridicum

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-02248/2021

Vi söker 1-3 amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Juridicum, Institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete.

Arbetsuppgifter

Amanuensen ska ge riktat administrativt stöd till utbildnings- och studentfrågor. I arbetet kan ingå att ta minnesanteckningar vid möten, bistå vid kurs- och programrevidering och bistå vid andra vid enheten förekommande tidsbegränsade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier omfattande minst 180 högskolepoäng.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under 6 månader på 50% med beräknad start i mitten av augusti 2021 eller enligt överenskommelse. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Amanuenser får anställas för ett år i taget, den sammanlagda anställningstiden för en amanuens får omfatta högst tre år.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Laura Ervo, 019-30 21 35 eller This is an email address

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-04-13. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.