Projektsekreterare till Handelshögskolan

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-03616/2021

Vi söker en projektsekreterare för tidsbegränsad anställning i Informatik vid Handelshögskolan.

Bakgrund

Informationssystem/informatik är det vetenskapliga ämne som utvecklar kunskap om digitalisering och dess förutsättningar, betydelser, värden och konsekvenser i individuella, organisatoriska och samhälleliga sammanhang. Ämnet innefattar studier och utveckling av digitala praktiker, resurser, artefakter och system. Digitala praktiker innefattar styrning, design, införande och bruk av digitala resurser, artefakter och system. Vid Örebro universitet studeras dessa företeelser inom flera applikationsområden såsom eHälsa, Electronic Government, ICT for development (ICT4D), Informationssäkerhet, IT och lärande och Systemutvecklingsmetoder.  Inriktningen för denna anställning är Electronic Government (på svenska: digitalisering av offentlig sektor. Detta då det är inom detta område som forskningsgruppen behöver ytterligare stöd.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att stödja forskningen inom digitala index/mätandet av digitaliseringen av offentlig sektor som bedrivs vid institutionen. Rent konkret består arbetet av att sammanställa tidigare insamlat empiriskt material inom området samt publicera resultatet i svensk och engelsk skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av utredning-och forskningsarbete. Du har god och väldokumenterad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Tidigare arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med mätning av digitalisering är meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är 25% i 6 månader. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning (och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Enhetschef Hannu Larsson 019-30 35 04, e-post: This is an email address eller Ämnesföreträdare Annika Andersson, 019-30 33 82, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-06-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.