Amanuenser vid institutionen för hälsovetenskaper

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-03569/2021

Vi söker amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för Hälsovetenskaper.

Bakgrund

En amanuens är en student som arbetar som assistent och bistår lärare med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten är placerat på den administrativa enheten vilket innebär att du kommer bistå lärare från samtliga ämnen vid institutionen. Som amanuens är du tidsbegränsat anställd och arbetet är tänkt att ske vid sidan av de egna studierna vilket innebär att du måste vara inskriven på kurs vid Örebro universitet höstterminen 2021.

För höstterminen söker vi 1–4 amanuenser till Institutionen för hälsovetenskaper.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som amanuens innefattar bland annat administrera schemaunderlag från lärare, hantering av inkommande (student)ärenden och vara lärare behjälpliga vid inspelning av föreläsningar.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom någon av institutionens ämnen men detta är inget krav.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger stor tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under höstterminen 2021 på en varierad omfattning mellan 15–30 % per anställning. Beräknad start under augustimånad enligt överenskommelse. Lön enligt avtal om amanuensstege.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Diederic Brummer, tel 019–301459, This is an email address

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-06-16. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.