Amanuenser i maskinteknik

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-03740/2021

Amanuenser i maskinteknik

Vi söker 3—6 amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för naturvetenskap och teknik.

Bakgrund

Vid Institutionen för naturvetenskap och teknik ges bland annat kurser på högskoleingenjörsprogrammen och civilingenjörsprogrammen, inom områdena mekanik, hållfasthetslära, energiteknik, materiallära, solidmodellering, ritteknik m fl. Dessa kurser innehåller laborativa moment och övningar.

Arbetsuppgifter

Att bidra med handledning till studenterna under laborationer och övningar i kurserna ovan. I första hand avses kurserna MT103G, MT127G, MT501G och MT504G, men andra kurser kan tillkomma. Vid sidan av dessa arbetsuppgifter förutsätts amanuenser bedriva egna studier vid Örebro universitet.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom området maskinteknik och mer specifikt själv läst ett eller flera av de kursmoment som nämns under arbetsuppgifter.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Erfarenhet av liknande verksamhet är starkt meriterande. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Ange i din ansökan inom vilka kurser/kursmoment du anser dig kvalificerad och lämplig att handleda.

Information

Anställningen är tidsbegränsad till hela eller delar av höstterminen med starttid och omfattning(deltid) beroende på de uppdrag som blir aktuella och vad som överenskommes med hänsyn till dina egna studier och kompetensområde. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Jens Ekengren, 019-30 33 25, This is an email address eller prefekt Peter Johansson 019-30 32 75 This is an email address.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-06-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.