Informationsadministratör

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-03948/2021

Vi söker en medarbetare för tidsbegränsad anställning till Studentcentrum vid Studentavdelningen

På Studentavdelningen arbetar vi med stöd till studenter och till universitetets övriga funktioner bland annat inom områdena antagning, studentintroduktion, tentamensadministration, studievägledning, student- och lärarutbyte, stöd till studenter med funktionsnedsättning, utfärdande av examensbevis, projektledning, systemadministration av flera av universitetets IT-system samt genomförande av Högskoleprovet.

Studentcentrum är en enhet på Studentavdelningen som fungerar som studenternas kontaktväg till lärosätet när de behöver hjälp och stöd.

Arbetsuppgifter

De primära arbetsuppgifterna är att besvara frågor från studenter och allmänhet via e-post och telefon, att expediera allmänna handlingar, skanna inlämnade tentor samt att bemanna Studentcentrums informationsdisk för att vara studenter behjälplig med deras frågor. Dessutom stöttar du andra funktioner inom Studentavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning och tidigare erfarenhet av arbete med administration, information och kommunikation. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du har god kännedom om lärosätets studieadministrativa processer och av Örebro universitets organisation. Meriterande är om du har erfarenhet av WiseFLOW.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper; du är kommunikativ och lösningsfokuserad, van att ta egna initiativ, van att reflektera över och utvärdera ditt eget arbete, samt är intresserad av studenters situation. Vi förutsätter att du är öppen för förändringar och kan arbeta kvalitetsmedvetet och ansvarstagande.

Information

Anställningen är ett vikariat på 100 % under tiden 210802 – 210905. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Avdelningschef Jessica Waleryd 019-30 10 89 eller, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 24 juni. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.