Amanuenser i biologi/miljövetenskap

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-04100/2021

Vi söker flera amanuenser i biologi/miljövetenskap för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för naturvetenskap och teknik.

Bakgrund

Institutionen för naturvetenskap och teknik bedriver undervisning inom de naturvetenskapliga områdena biologi, kemi, matematik, miljövetenskap och naturvetenskap för lärare. Vi utbildar också högskoleingenjörer inom ett tiotal olika program som leder till högskoleexamen, ingenjörsexamen, teknologie kandidat, teknologie magister och masterexamen.

Biologiämnet vid Örebro universitet har profilering mot flera av ämnets starka forskningsområden, nämligen livsvetenskap och miljövetenskap samt driver ett utbildningsprogram på grundnivå. Tillsammans med Restauranghögskolan drivs också måltidsekologprogrammet.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar undervisning och administration inom kurser på måltidsekologiprogrammet samt naturvetenskapligt basår. Amanuenserna har en viktig funktion som lärandestöd för studenter samt assisterar biologiämnets lärare med olika uppgifter.  

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom programmet Biovetenskapligt program, inriktning mot biologiskt entreprenörskap, eller måltidsekologiprogrammet samt motsvarande utbildningar.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under höstterminen 2021, med en omfattning på 10-25 %, beräknad start 2021-08-25. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Mattias Bäckström, 019 30 39 65, This is an email address.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-08-15. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.