Amanuens i kulturgeografi

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-04218/2021

Vi söker en amanuens för tidsbegränsad anställning vid institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Samhällsplanerarprogrammet är ett utbildningsprogram med kulturgeografi som huvudområde. Inom ramen för huvudområdet utvecklar studenterna gradvis fördjupade insikter och kunskaper om begrepp och teorier inom kulturgeografi och samhällsplanering samt metoder för samhällsvetenskaplig analys. Till detta läggs tre terminer som innefattar fördjupning inom hållbar utveckling, styrning av samhället samt möjlighet till praktik.

Arbetsuppgifter

Vi söker en deltidsamanuens som ska delta i undervisningen inom Samhällsplanerarprogrammet. Arbetsuppgifterna innefattar såväl administrativa uppgifter som medverkan i undervisning.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till grundläggande högskoleutbildning, se Högskoleförordningen 5 kap 8-12§§. Dessutom ska du ha bedrivit studier i kulturgeografi omfattande minst 60 högskolepoäng.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad från 1 juli eller enligt överenskommelse till och med höstterminen 2021 på 20-40%. Individuell lönesättning tillämpas. 

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av programansvarig Eva Gustavsson, 019 30 39 96, This is an email address eller enhetschef Ann-Sofie Lennqvist-Lindén, 0731-532988, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-07-31. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen