Amanuens i statskunskap

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-04655/2021

Vi söker 1 amanuens för tidsbegränsad anställning vid institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Arbetet kommer att utföras inom ämnet Statskunskap och programmet Offentlig förvaltning och ledning, som är ett utbildningsprogram med statskunskap som huvudområde. Inom ramen för huvudområdet utvecklar studenterna gradvis fördjupade insikter och kunskaper om politik och förvaltning i Sverige och internationellt, samt om metoder för samhällsvetenskaplig analys. Till detta läggs två terminer av flervetenskapliga kurser som behandlar ledarskap och styrning, förvaltningsekonomi, offentlig rätt och etik.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att arbeta med undervisningsrelaterade aktiviteter. Administrativa uppgifter kan också bli aktuella.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du är antagen till studier vid Örebro universitet. Dessutom ska du ha bedrivit studier i statskunskap eller motsvarande omfattande minst 60 högskolepoäng.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse och/eller tidigare arbetat med utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter. Vi lägger även särskilt tonvikt vid din skriftliga förmåga.

Information

Anställningen är tidsbegränsad till fem månader på 20%. Lönesättning enligt amanuensstegen tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Ann-Catrin Kristianssen, e-post: This is an email address, vik. Biträdande enhetschef med fokus på statskunskap.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering till varför du söker tjänsten och hur du tänker om att arbeta som amanuens.
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-08-20. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.