Antagningshandläggare till Studentavdelningen

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-04669/2021

Vi söker en antagningshandläggare för ett vikariat på cirka sex månader vid Studentavdelningen.

På Studentavdelningen arbetar vi med stöd till studenter och universitetets övriga funktioner bland annat inom områden som antagning, studentintroduktion, tentamensadministration, student- och lärarutbyte, stöd till studenter med funktionsnedsättning, utfärdande av examensbevis, projektledning, systemadministration av flera av universitetets IT-system samt genomförande av högskoleprovet.

Antagningen ansvarar för antagning till universitetets kurser och program på grundnivå och avancerad nivå samt behörighetsbedömning av sökande till forskarutbildning. Antagningen beslutar om antagning och anstånd med studiestart och avger yttranden vid överklaganden av behörighet. Antagningen har även det samordnande ansvaret för universitetets information på www.antagning.se

Vi söker dig som kan bidra med en god administrativ förmåga och förståelse för myndighetsutövning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att handlägga antagningsärenden genom hela antagningsprocessen, delta i planering av antagningsomgångar och kommunicera med sökande och personal kring antagningsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och gärna tidigare erfarenhet av arbete inom högskolesektorn. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Goda IT-kunskaper är ett krav och erfarenhet av antagningssystemet NyA är meriterande. Du har också en förmåga att balansera hög kvalitet med effektivitet, då arbetet periodvis är intensivt.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, som förmåga att arbeta självständigt och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga. Du är flexibel men även strukturerad och en god organisatör.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är ett vikariat på cirka sex månader 100 %, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning.

För mer information om anställningen, kontakta avdelningschef Jessica Waleryd, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • En motivering till varför du söker detta arbete och vad du kan erbjuda i kompetens
  • CV med beskrivning av din kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2021-08-15. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.