Schemaadministratörer till Campusavdelningen

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-08097/2021

Örebro universitet är ett modernt och framstående lärosäte med ämnesmässig bredd, mod att ompröva och förmåga att utveckla. Vi har professionsutbildningar som tillhör landets bästa och ett av våra mål är att universitetet ska vara en attraktiv arbetsplats där medarbetare känner glädje och stolthet. Här finns cirka 1 600 anställda och 15 000 studenter. Örebro universitet bedriver utbildning och forskning i en öppen miljö och har ca 120 000 m2 lokaler med sin centrala del vid Campus Örebro men också verksamheter vid Campus Grythyttan, Campus Alfred Nobel (Karlskoga) och Campus USÖ.

Campusavdelningen vid Örebro universitet har som huvudsakligt uppdrag att erbjuda studenter, personal och universitetets olika verksamheter stöd och service inom områden som lokalvård, vaktmästeri och tryckeri- och reproservice mm. Campusavdelningen ansvarar också för lokalplanering och säkerhetsfrågor.

En samordnad schema- och lokalbokningsfunktion kommer inom kort att inrättas vid universitetet. Detta är en ny servicefunktion. Vi behöver, under förutsättning att erforderliga beslut fattas, nu nya administratörer och nya medspelare inom universitetets och Campusavdelningens fortsatta utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

En samordnad schema- och lokalbokning är en ny funktion vid avdelningen som kräver utveckling där vi tillsammans tar fram nya och moderna sätt att arbeta. Du kommer att behöva arbeta självständigt men också i team. Som schemaadministratör har du och dina kollegor huvudansvar för institutionernas schema- och lokalbokning. Schemaläggning görs terminsvis men bokning och ändring sker dagligen. Arbetet innebär vidare att stötta lärare vid schemaläggningsprocessen. I arbetet med ett schema ingår också tentamensplanering.

Andra administrativa uppgifter inom Campusavdelningen kommer också att ingå. Exempel är arbete med hemsidan, vägvisningssystemet Mazemap samt utveckla andra administrativa processer. Detta sker i samarbete med andra medarbetare inom avdelningen.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet inom arbetsområdet resursbokning där erfarenhet av resursbokningssystemet KronoX är meriterande. Du gillar att lägga ”pussel” där många kriterier och parametrar ingår. Du trivs med att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar i ditt arbete. Det är viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du har förmåga till helhetsperspektiv. Du är ordningsam, idérik och gillar att arbeta i team. Vi arbetar i en serviceorganisation och arbetet medför omfattande kontakter med universitetets personal och studenter. Det krävs därför att du har hög social kompetens samt god kommunikations- och samarbetsförmåga. Gymnasieutbildning är ett krav, akademisk utbildning är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska då vi har både lärare och studenter som vi kommunicerar med på engelska.
Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är en tillsvidareanställning, 100 % med tillträde 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse.

Örebro universitet tillämpar i förekommande fall provanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med Paula Björkman, Campuschef, tfnr: 019-30 38 85, This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • CV
  • Personligt brev
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-01-23. Välkommen med din ansökan!