Läromedelsutvecklare till Institutionen för Hälsovetenskaper

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-08276/2021

Vi söker en professionskunnig läromedelsutvecklare för tidsbegränsad anställning vid institutionen för Hälsovetenskaper.

Bakgrund

Institutionen för Hälsovetenskaper bedriver utbildning och forskning inom hälsoområdet. Vi medverkar i europeiskt treårigt Erasmus+ projekt, DID-ACT där vi i forskningssyfte utvecklar blended learning läromedel för kliniskt resonemang för studenter inom hälsoprofessionerna. Det gör vi i samverkan med lärare och forskare från andra länder och materialet utvecklas på engelska. Vi möts framförallt online i Zoom för samverkan och utvecklingsmöten.

Arbetsuppgifter

Som läromedelsutvecklare i DID-ACT-projektet bidrar du i små team med utveckling av ”learning units” utifrån lärandemål inom kliniskt resonemang. Du bidrar med insikt i sjuksköterske-, arbetsterapeut- eller fysioterapeutperspektiv i samverkan med andra teamdeltagare som har läkar (-utbildnings) -perspektiv och du behöver själv ha bakgrund i någon hälso-/vårdrelaterad utbildning, gärna rehab eller hälsofrämjande inriktning. Du materialiserar goda pedagogiska idéer från tanke, diskussion till text och bild som möter studenter. Arbetsuppgifter blir mer konkret att i samverkan i mindre grupp omsätta befintliga lärandemål till lärandeaktiviteter i utbildningsmoduler i e-learningplattform (Moodle). Lärandemål och ett pedagogiskt ramverk finns beskrivet som en grund. En administrativ del av arbetet innebär att redovisa arbetad tid enligt EU-modell i särskilda formulär. I teamet och projektet representerar du institutionen för Hälsovetenskaper och Örebro universitet i en internationell miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig med pedagogiskt intresse och gärna erfarenhet från att utbilda studenter eller lärare i någon eller flera av nämnda professioner. Du behöver god kommunikativ förmåga samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i team där arbetet organiseras ganska flexibelt utifrån överenskommelser i team och övergripande leverabel-mål. En förmåga till att kombinera högt ställda pedagogiska mål med ibland snäva deadlines för läromedelsproduktion och implementering.

Information

Anställningen är på 10 % i 8 månader med tillträde snarast. Möjlighet till förlängning som längst till 31 december 2022. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av universitetslektor Samuel Edelbring, e-post: This is an email address eller enhetschef Christina Hedenskog, 019 303224, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 18 januari 2022. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.