Tentamensvakter

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-02720/2022

Vi söker Tentamensvakter till Studentavdelningen

Vill du vara en del i ett lärtillfälle och möta studenter vid Örebro universitet?

Vi söker dig som vill arbeta som tentamensvakt. Du som har timmar över där du kan arbeta extra som tentamensvakt, är välkommen med en ansökan. Du bör kunna rycka ut med kort varsel och jobba både dagtid, kvällstid och på helger. Vi har arbetstoppar var femte terminsvecka, men tentamina genomförs i princip dagligen. Under arbetstopparna ska du vara tillgänglig på minst heltid då behovet av tentamensvakter är betydligt större då än under övrig terminstid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med digitala salstentamina. Du och övriga tentamensvakter ska se till att examinationen genomförs både rättssäkert och i enlighet med de regler som finns beslutade vid Örebro universitet. Arbetet innebär att du övervakar de skrivande studenterna och bidrar till att skapa en trygg miljö där möjligheter till fusk minimeras. Som tentamensvakt ger du instruktioner till stora grupper av studenter, detta görs på både svenska och engelska. Du får naturligtvis en introduktion innan du påbörjar uppdraget.

Kvalifikationer

Du är en person som obehindrat kommunicerar med andra, både på svenska och engelska och kan tala inför en grupp studenter. Du är van vid att kommunicera via digitala verktyg, har erfarenhet av att arbeta i olika digitala system/program, och du känner dig bekväm med att möta nya digitala miljöer. Vi söker dig som har förmåga att ta ansvar och har modet att fatta beslut i obekväma situationer, utifrån de gemensamma regler som gäller för tentamina vid Örebro universitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Du har därför lätt för att samarbeta med övriga tentamensvakter, lärare och annan personal vid Örebro universitet. Arbetet kräver att du är en noggrann person med ordningssinne, har en god iakttagelseförmåga och är stresstålig.

Verksamheten inom universitetet är föränderlig så du måste ha lätt för att anpassa dig till eventuella nya arbetsuppgifter.

Information

Uppdraget som tentamensvakt är en timarvodering och ersättning sker för utfört arbete. 

Närmare upplysningar om uppdraget lämnas av tentamensadministratör Elisabeth Andersson
019-30 38 62 eller avdelningschef Jessica Waleryd 019- 30 10 89

Ansökan

Du gör din intresseanmälan här på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

Bifoga ett personligt brev med motivering till varför du är intresserad och en CV.

Sista ansökningsdag är 2022-06-21. Intervjuer sker löpande eftersom behovet är kontinuerligt så vänta därför inte med din ansökan.

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.