Aktivitetssamordnare

Tidsbegränsad anställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-03028/2022

Örebro universitet söker en aktivitetssamordnare till Linje 14

Söker du ett meningsfullt uppdrag där du kan påverka och skapa en bättre framtid för ungdomar? Är du kommunikativ och gillar att leda och samordna? Då är detta ett uppdrag för dig. Vi söker nu en person som vill göra skillnad för barn och ungdomar samt bidra till att utveckla Linje 14.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå som medarbetare i enheten studentrelationer, som ingår i avdelningen Kommunikation och samverkan. Arbetet kretsar kring att motivera och inspirera barn och unga till högre studier. Som aktivitetssamordnare är dina huvuduppgifter att planera och genomföra aktiviteter riktade till elever i grundskolan. Exempel på aktiveter är studiestöd, workshops och studiebesök.

Det är en operativ roll och stor del av din arbetstid kommer vara förlagd ute på våra samarbetsskolor tillsammans med studentambassadörer.

Du samordnar också arbetet med att rekrytera, utbilda och schemalägga våra studentambassadörer och fungerar även som arbetsledare för dessa. Det finns goda möjligheter till att påverka arbetssätt, skapa nya aktiviteter och utveckla befintliga aktiviteter. Du har en flexibel roll och arbetsuppgifterna kan variera.

Kvalifikationer

Vi söker en person som är initiativrik, driven, social och strukturerad. En viktig egenskap är att kunna inspirera och engagera andra människor och du skall känna dig bekväm med att stå inför publik. Du ska nyligen ha tagit din examen eller vara registrerad student med avklarade studier om minst 60 högskolepoäng. Det är meriterande att ha ett kontaktnät bland universitetets studenter och erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi förutsätter att du är flexibel, öppen för utveckling och förändring samt tar ansvar för din egen arbetsinsats och kvalitet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, din förmåga att arbeta självständigt likväl som att du har god samarbetsförmåga. Du kommunicerar med människor på ett förtroendeingivande och professionellt sätt i varje kontakt. 

Övrigt meriterande

  • Tidigare engagemang som studentambassadör
  • Erfarenhet av arbete inom grund-och/eller gymnasieskola
  • Erfarenhet av att leda projekt
  • Erfarenhet av att leda workshops och föreläsningar
  • Förståelse för vilka faktorer som påverkar övergången till högre studier
  • B-körkort

Information

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. Startdatum för anställningen är snarast eller i augusti 2022. Individuell lönesättning tillämpas. Vi kommer löpande att kalla de som är mest intressanta till intervjuer.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Evelina Carey, 019-30 33 06 This is an email address

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).
En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-05-20. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.