Boendekoordinator / uthyrare Housing Office

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1- 04610/2022

Örebro universitet är ett modernt och framstående lärosäte med ämnesmässig bredd, mod att ompröva och förmåga att utveckla. Vi har professionsutbildningar som tillhör landets bästa och ett av våra mål är att universitetet ska vara en attraktiv arbetsplats där medarbetare känner glädje och stolthet. Här finns cirka 1 600 anställda 15 000 studenter. Örebro universitet bedriver utbildning och forskning i en öppen miljö och har drygt 120 000 m2 lokaler med sin centrala del vid Campus Örebro men också verksamheter vid Campus Grythyttan och Campus USÖ.

Campusavdelningen vid Örebro universitet har som huvudsakligt uppdrag att erbjuda studenter, personal och universitetets olika verksamheter stöd och service inom områden som lokalvård, vaktmästeri och tryckeri- och reproservice mm. Campusavdelningen ansvarar också för lokalplanering och säkerhetsfrågor.

Campusservice är en av tre enheter vid campusavdelningen. Enheten ansvarar bland annat för vaktmästeri, tryckeri- och reproservice, post, transport, service samt Housing Office. Housing Office ansvarar för bostadsuthyrning till utbytesstudenter, internationella mastersstudenter och gästforskare. Då verksamheten expanderar behöver vi nu rekrytera en ny medarbetare till Housing Office.

Arbetsuppgifter

Som boendekoordinator vid Housing Office erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att ansvara för att administrera, samordna och planera boende till universitetets internationella studenter och gästforskare. I arbetsuppgifterna ingår hantering av hyresavtal, nycklar, städbesiktningar mm. Inköp av möbler och annan utrustning ingår också i arbetsuppgifterna då universitetet hyr ut möblerade bostäder. Vår ambition på Housing Office är att alltid arbeta nära och ge våra hyresgäster bra service. I jobbet ingår även kontakt med universitetets olika hyresvärdar, hantering av felanmälan etc.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med medarbetare vid campusavdelningen men det är också viktigt att du etablerar en god kontakt med universitetets övriga verksamheter.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av bostadsuthyrning och har goda kunskaper i regelverk kring bostadsuthyrning. Du behöver vara driven, serviceminded och lösningsfokuserad. Du ska också vilja arbeta för ständig förbättring, det betyder att du ska vara engagerad i utvecklingsarbete avseende verksamheten. Du förväntas även delta i och bidra till avdelningens digitaliseringsarbete.

Gymnasieutbildning är ett krav och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning.

Grunden för att lyckas är ditt personliga engagemang vad gäller kommunikation med hyresgästerna som förutsätter ett stort hjärta men också tålamod, integritet, stresstålighet, tydlighet, social mognad och kompetens.

Goda kunskaper i engelska, tal och skrift, är ett absolut krav. B-körkort är också ett krav.

Inom Örebro universitet förväntar vi oss att medarbetarskap genomsyras av mod, ansvar, engagemang och respekt. Mod att vara öppen för utveckling och förändring, ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, engagemang att samverka och bidra till utveckling samt respekt genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Jämlikhet

Vår ambition är att ha en arbetsplats som präglas av jämställdhet och mångfald.

Information

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Örebro universitet kan komma att tillämpa provanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med Paula Björkman, campuschef, This is an email address.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev
  • CV
  • Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-08-28 Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.