Amanuens till musikhögskolan

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-04563/2022

Vi söker en amanuens för tidsbegränsad anställning till enheten för administration och teknik vid Musikhögskolan.

Bakgrund

På Musikhögskolan, Örebro universitet möts konstnärliga och vetenskapliga perspektiv med kunskap och lärande i en miljö där olika estetiska uttryck får samspela och där de stora frågorna om musik, människa och samhälle får utrymme. Vi erbjuder konstnärlig kandidatutbildning i musikalisk gestaltning, teaterpedagogprogram, musiklärarutbildning inom ramen för ämneslärarprogrammet, kandidat- och masterprogram i musikvetenskap, samt bedriver forskarutbildning och forskning i musikvetenskap.

Arbetsuppgifter

Arbetet som amanuens innebär att du ger administrativt och/eller tekniskt stöd till chefer och personal på Musikhögskolan. Arbetet är serviceinriktat, varierat och självständigt. I arbetsuppgifterna ingår främst att administrera Musikhögskolans sociala medier och konsertverksamhet.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du bedriver studier inom Musikpedagogik, Musikvetenskap eller Musikalisk gestaltning.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, är van att arbeta i olika programvaror och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är tidsbegränsad under ca 4 månader på 20% med beräknad start i början av september 2022. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med administrativ enhetschef Helena Eriksson 019-30 33 50, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-08-19. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.