Amanuens till Handelshögskolans administration

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1- 04752/2022

Vi söker en amanuens för tidsbegränsad anställning vid Handelshögskolan.

Bakgrund

Handelshögskolan vid Örebro universitet är en plats där undervisning och forskning i världsklass möts i fyra ämnen: företagsekonomi, informatik, nationalekonomi och statistik. Vid Handelshögskolan arbetar ca 130 personer.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra den administrativa enheten vid Handelshögskolan. Ditt arbetsområde kommer att vara stöd kopplat till ackreditering, marknadsföring, utbildningsadministration och internationalisering av Handelshögskolans utbildningsprogram. Dessutom ska amanuensen erbjuda stöd till chefer och personal inom Handelshögskolan. Arbetet innebär kommunikation med personer inom och utanför institutionen och universitetet.             

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom Företagsekonomi, Informatik, Nationalekonomi eller Statistik.

Det är nödvändigt att du har god stilistisk förmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet och söker dig som är ansvarstagande, strukturerad, resultatorienterad, har god organisationsförmåga, är flexibel och har lätt att samarbeta.

Vi förutsätter att du är van att arbeta i olika programvaror och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Information

Anställningen är tidsbegränsad på 50% under ca 5 månader. Individuell lönesättning tillämpas.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av administrativ enhetschef Veronica Carlsson, 019 302126, This is an email address

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering
  • CV
  • Ladokutdrag på genomförda kurser

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-08-31. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.