Amanuenser i musikteori till Musikhögskolan

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-05922/2022

Vi söker två amanuenser för tidsbegränsad anställning vid Musikhögskolan.

Bakgrund

På Musikhögskolan, Örebro universitet, möts konstnärliga och vetenskapliga perspektiv med kunskap och lärande i en miljö där olika estetiska uttryck får samspela. Vi erbjuder konstnärlig utbildning inom musikalisk gestaltning, teaterpedagogprogram, musiklärarutbildning inom ramen för ämneslärarprogrammet, samt kandidatprogram, masterprogram och forskarutbildning i musikvetenskap. Vi bedriver också internationellt framgångsrik forskning inom musikvetenskap, inklusive musikpedagogisk och didaktisk forskning, och arbetar med forskningsutveckling inom musikalisk gestaltning.

Musikteori är en grundläggande komponent i Musikhögskolans utbildningar. Vi söker nu två engagerade studenter som kan stötta andra studenter i deras teoristudier.

Arbetsuppgifter

Arbetet som amanuens innebär att du utför enklare undervisning eller undervisningsadministration. Arbetsuppgifterna består i att ge stöd och läxhjälp inom kurser i musikteori och gehör, till exempel i form av teoristugor. Du kan även få hjälpa teorilärare i samband med färdighetsprov i musikteori.

Kvalifikationer

För att vara behörig att anställas som amanuens ska du vara antagen till en utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dina studier ska ha varit inom något av ämnesområdena musikalisk gestaltning, musikpedagogik eller musikvetenskap, och du ska ha goda kunskaper i musikteori.

Vi söker dig som har intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är 10 %, under perioden 2023-01-09–2023-06-04. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Amanuenser får anställas för ett år i taget, den sammanlagda anställningstiden för en amanuens får omfatta högst tre år.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Enhetschef Ester Lebedinski 019-30 33 30, e-post: This is an email address.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering till varför du söker anställningen
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Intyg som stärker din behörighet (exempelvis utdrag från Ladok)

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-12-05. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.