Löneadministratör

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-00669/2023

Örebro universitet skapar framtiden genom internationellt konkurrenskraftig forskning och erbjuder professionsinriktade utbildningar som tillhör landets bästa. Du får möjlighet att vara med på Örebro universitets fortsatta resa med samhällsuppdraget forskning och utbildning i fokus. Personalavdelningen är ett professionellt och viktigt stöd i det fortsatta arbetet framåt.

Bakgrund

Varmt välkommen till vår avdelning. För oss står samarbete, utveckling och arbetsglädje i fokus. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas av vårt personalsystem Primula. Det innebär att vi behöver utöka vår verksamhet med fler erfarna löneadministratörer.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med alla förekommande delar i löneprocessen. Du ger intern och extern service med stort kundfokus inom löneadministrationens verksamhetsområde och informerar om sakfrågor, regelverk, rutiner och tillämpning av löne- och tidsystemet. Förutom löpnade arbete i hela löneprocessen blir du en viktig spelare in i vårt utvecklingsarbete, dels i systemfrågor, dels i arbetet med att digitalisera våra processer. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du, sedan tidigare, har god erfarenhet av löneadministration där du har gett stöd och service till medarbetare och chefer. Du har som lägst en utbildning på gymnasienivå. Erfarenhet av lönesystemet Primula är ett krav och har du arbetat inom universitets- och högskolesektorn ser vi det som meriterande. Eftersom arbetet innebär kontakter inom många olika områden, behöver du kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, prestigelös och etablerar fina samarbeten med kollegor. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett strukturerat och noggrant förhållningssätt med ett gott självledarskap. Arbetet är teambaserat och du kommer att ingå i en arbetsgrupp med övriga löneadministratörer, där ni alla bidrar positivt till gruppens arbetsklimat. För att trivas i rollen behöver du uppskatta att bidra till och jobba med utvecklingsarbete och förändring samt anpassning av våra arbetssätt.  

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Information

Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattningen 100%, tillträde enligt överenskommelse.   

Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning samt provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Louise Graham 019-30 34 24, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

I samband med att du skickar in dina ansökningshandlingar kommer du att få svara på kompletterande frågor kopplade till din ansökan. 
Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas. 

Sista ansökningsdag är 2023-02-08. Välkommen med din ansökan!

Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.