Amanuenser med uppdrag som basgruppshandledare

Tidsbegränsad anställning
Deltid
Ansök senast
Ansök

Ref nr: ORU 2.1.1-05341/2023

Vi söker tio amanuenser för tidsbegränsad anställning med uppdrag som basgruppshandledare vid Institutionen för medicinska vetenskaper.

Bakgrund

Institutionen för medicinska vetenskaper har sedan läkarprogrammet påbörjas 2011 genomgått en stark utveckling och amanuensverksamheten har blivit en viktig del i läkarprogrammet för att erbjuda extra undervisningstillfällen för studenterna inom programmet.

Arbetsuppgifter

Vi söker amanuenser i medicin med uppgift att under vårterminen 2024 fungera som basgruppshandledare för studenter på Läkarprogrammets Medicinsk temakurs 1-4. Amanuensen kommer att dela handledaransvaret för en basgrupp med en annan handledare på läkarprogrammet. Vid sidan av dessa arbetsuppgifter förväntas amanuensen bedriva egna studier.

Kvalifikationer

För att vara behörig till anställning som basgruppshandledaramanuens krävs att du är antagen på grundläggande högskoleutbildning (se HF 5 kap. 8-12 §§), och att du är antagen på Termin 10, kurs Medicin, avancerad nivå, Självständigt arbete på läkarprogrammet vid Örebro universitet.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information

Anställningen är 7.5 %, under vårterminen 2024. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Isak Demirel, e-post: This is an email address eller pedgogisk utvecklare Marie Lidskog, 019-30 35 30, e-post: This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering till varför du söker anställningen
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
  • Intyg som stärker din behörighet (exempelvis Ladokutdrag)

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2023-11-20. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Personal vid Örebro universitet i ett kreativt möte