Disputation: Marianne Allbrand, medicinsk vetenskap med inriktning mot biomedicin

16 oktober 2020 09:00 Hörsal C1, X-huset, Campus USÖ

Marianne Allbrand disputerar i medicinsk vetenskap med inriktning mot biomedicin vid Institutionen för medicinska vetenskaper.

Avsedd examen: Medicine doktorsexamen

Avhandlingens titel: Gene expression of inflammatory markers and growth factors in placenta in relation to maternal obesity and fetal and postnatal growth

Opponent: Stefan Hansson, professor, avdelningen för obstretik och gynekologi, Lunds universitet

Digitalt deltagande: Ett par dagar innan disputationen kommer länk för att kunna följa  disputationen digitalt att finnas här.

Uppdatering på grund av rådande läge avseende covid-19:
För att hålla avstånd och minska risken för smittspridning är antalet platser i hörsalen begränsat.
Allmänheten ges tillträde i mån av plats.
Disputationen kommer kunna följas via länk.
Institutionen för medicinska vetenskaper betonar vikten av att samtliga som deltar fysiskt vid disputationen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende sjukdomssymtom.

Update due to the current situation regarding Covid-19:
In order to keep distance and reduce the risk of spreading the virus, the number of seats in the lecture hall is limited.
Access to the public defence for the general public is subject to availability.
It will be possible to follow the public defence via link.
The School of Medical Sciences emphasizes the importance of everyone participating in the public defence to follow the recommendations from The Public Health Agency of Sweden (Folkhälsomyndigheten) regarding any symptoms of illness.