Kalastider

01 december 2022 — 03 december 2022 Aula Nova på Örebro universitet

Scen med körsångare och dirigent.

Julkonserten Kalastider är en drygt 20-årig tradition i Örebros kulturliv som lockar besökare från hela Mälardalsregionen till staden och universitetet. Den 1–3 december spelas de fyra föreställningarna där den sceniska kören Örebro University Choir under ledning av Fredrik Berglund bjuder in till musikkalas på Örebro universitet.

Kalastider ges följande dagar och tider: 

1 december 19:00

2 december 19:00

3 december 15:00

3 december 19:00

Föreställningens längd: 2 timmar inkl paus

– Det känns fantastiskt att få ställa denna ensemble på scenen och bjuda in till en föreställning där vi bjuder på körsång och underhållning som ger mersmak för julen och allt vi älskar i denna tid, säger Fredrik Berglund, konstnärlig ledare och producent för föreställningen.

– I Kalastiders unika koncept blandas välkänd julrepertoar med nykomponerad och nyarrangerad musik som är speciellt utformad för föreställningen. Vår publik förväntar sig detta och de kommer inte bli besvikna, fortsätter Fredrik.

Årets föreställningar spelas den 1–3 december i Aula Nova, som tar emot ungefär 550 gäster per föreställning. I föreställningen hör vi förutom Örebro University Choir och solister även Kalasorkestern som tillsammans bjuder på en föreställning i två akter under ledning av Fredrik Berglund.

Här kan du köpa biljetter till Kalastider.

Varmt välkommen!