Sceniskt projekt! (Skattjakten & I wanna know what kärlek is)

24 mars 2023 10:30 M101

Under vårterminen så har Ämneslärare årskurs 3 arbetat med kursen "Sceniskt projekt", och nu bjuder vi in till uppvisning av inte en, utan TVÅ unika föreställningar! Den första föreställningen visas kl 10:30 och den andra kl 14:00.

Föreställningarna visas i M101 (Musikhögskolan). Observera att föreställningarna visas endast en gång, och en föreställning per tid.

10.30 Skattjakten - En musikteater för barn om jakten efter den försvunna skatten 

En barnföreställning där vi får möta vännerna Trolle och Rosa som ger sig ut på en spännande skattjakt. På vägen möter de olika hinder och blir påminda om vikten av riktig vänskap. Allt detta ackompanjerat av musik i olika former.
Av och med: Stina Jakobsson, Debora Elofsson, Jakob Popek och Tora Engquist.

14.00 I wanna know what kärlek is - En musikteater om kärlek i modern tid

I alla tider har kärlek varit något som människor strävat efter. Alla vill få känna sig omtyckta, delaktiga och sedda för de vi är. Ändå är det så komplicerat med kärlek och vi undrar - vad är kärlek egentligen? Hur ser jakten på kärlek ut idag när sociala medier tagit sig in i vår vardag? Detta undersöker vi i vår musikteater med temat modern kärlek tillsammans med låtar av The Beatles, Veronica Maggio, Ted Gärdestad m. fl. We wanna know what kärlek is! 
Av och med: Mia Nilsson, Ebba Nyström, Mimmi Bergström, Moltas Ullberg, Oskar H. Gärdeman, Emil Sotkasiira och Emanuel Waldemar.