Samhällsvetenskapligt didaktiskt nätverk

11 september 2018 13:00 – 16:00 Samlingsplats meddelas cirka en vecka innan nätverksträffen till den mailadress du anger i anmälan.

Människor som propagerarRUC - Regionalt utvecklingscentrum välkomnar dig som lärare i samhällsvetenskapliga ämnen, skolledare, lärarutbildare och forskare inom samhällsvetenskapligt didaktiska områden till ännu en träff för Samhällsvetenskapligt didaktiskt nätverk, denna gång i form av en stadsvandring.

RUC - Regionalt utvecklingscentrum välkomnar dig som lärare i samhällsvetenskapliga ämnen, skolledare, lärarutbildare och forskare inom samhällsvetenskapligt didaktiska områden till ännu en träff för Samhällsvetenskapligt didaktiskt nätverk, denna gång i form av en stadsvandring.

Program

Stadsvandring genom expansiva Örebro.

Efter en inled­ning inomhus utgår vi från Ladugårds­äng­en och idéerna bakom Bomässan för att sedan jäm­föra med bygg­nationen i det nya Ladugårds­ängen/Sör­byängen. Syftet med denna stadsvandring är bli bekant med Örebros expansiva stadsutveckling. Stadsvandringen genomförs av Emma Gren, planarkitekt och Peder Hallkvist stadsarkitekt, Örebro kommun.

Anmälan

Individuell anmälan krävs. Anmälan öppnar i augusti.
Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på kaffe.
Anmälan är bindande och uteblivet deltagande kan komma att debiteras. Meddela därför eventuell avanmälan i god tid.

Välkommen!

Vid eventuella frågor kontakta
Camilla Segerlind
Evenemangssamordnare RUC - Regionalt utvecklingscentrum
This is an email address , tel. 019-30 10 55

Lägg till i din kalender