Smarta och tidssparande lösningar med Zotero

06 oktober 2022 12:15 – 12:45 Tidskriftshörnan i huvudbiblioteket på Campus Örebro

Bildmontage med två foton i gråskala samt en stor röd triangel med texten "Lär när du är här. Snabba tips som hjälper dig i dina studier".

Välkommen till "Lär när du är här". Under detta tillfälle kommer du att få lära dig mer om referenshanteringsprogrammet Zotero.

I Zotero kan du samla alla dina källor som du använder i din uppsats. Programmet kan sedan hjälpa dig att automatiskt skapa din referenslista. Du kommer att få lära dig hur referenser importeras in i Zotero från en databas, hur programmet används i Word, Google Docs och Libre Office.

Lär när du är här och Lär där du är är programserierna med korta evenemang som blandar föreläsningar, workshops och prova-på-tillfällen riktat till dig som student.

Alla föreläsningar är kostnadsfria och öppna för alla.