Välkommen på nyinvigning av Örebro universitetsbibliotek!

16 januari 2019 12:00 – 14:00 Huvudbiblioteket, Campus Örebro

Vy inifrån bibliotekets lokaler.

Onsdagen den 16 januari 2019 kl. 12.00-14.00 är du välkommen till vår nyinvigning av huvudbiblioteket på Campus Örebro. Under 2019 firar Örebro universitet 20 år som universitet och nyinvigningen är en del i firandet.

Vi har under flera år arbetat med att förbättra bibliotekets studiemiljöer och vill nu fira att vi har renoverade lokaler som inbjuder till lärande och inspiration.

Program

Vi inleder kl.12.00 med mingel, förfriskningar och musik. Gruppen Nyansen, en jazzkvartett med studenter från Musikhögskolan vid Örebro universitet, står för musiken.

Programmet inleds kl.13.00 med bland annat följande innehåll:

• Invigning av prorektor Anna-Karin Andershed
  • Tal av Örebro studentkår
  • "På biblioteket hände det!”. Elin Häggberg, prisbelönt teknikbloggare, tidigare studentmedarbetare vid universitetsbiblioteket och alumn från Örebro universitet gör en trendspaning om bibliotekets plats i den digitala samtiden och framtiden.

Vi erbjuder även rundvandringar kl. 12.00 och kl. 14.15 för dem som önskar få en djupare inblick i vilka förändringar projektet fört med sig.

Välkommen!

Marie Danielsen med personal vid universitetsbiblioteket

Lägg till i din kalender