Luncher med mening

21 november 2018 12:10 – 13:00 Scandic Grand, Fabriksgatan 21, Örebro

Nyckelfondens serie ”Luncher med mening” sätter guldkant på din vardagslunch. En perfekt kombination av god mat och intressanta föreläsningar. Den 21 november bjuder vi in till en lunch du sent kommer att glömma. Det kommer nämligen att handla om minnet och hur du tränar det!

Träna ditt minne

Välkommen till en föreläsning med Jenny Åkerman. Hon kallas Hjärnladyn och är en Sveriges allra populäraste föreläsare. Dessutom har hon varit ordförande för svenska Mensa och skrivit flera böcker om hjärngympa, minnet, kreativitet och kommunikation. Senast boken Träna ditt minne.

På bara 50 minuter kommer du att få lära dig mycket om hur hjärnan fungerar när vi lär oss, varför vissa saker är lättare att lära sig än andra, varför förvirring är någonting bra, vikten av humor och mycket mer. Föreläsningen vänder sig till alla som vill utvecklas i yrkeslivet och andra som vill förenkla sin vardag.

Det enda du behöver ha med dig är din egen hjärna. Och kanske får du uppleva känslan av att bli nyförälskad i din egen hjärna!

Datum: Onsdagen den 21 november.

Plats: Scandic Grand, Fabriksgatan 21, Örebro

Tid: Jenny föreläser mellan 12.10–13.00. Du kan välja om du vill äta lunch före eller efter föreläsningen.

Pris: 150 kr för dig som är månadsgivare till Nyckelfonden. 200 kr för dig som ännu inte är månadsgivare till Nyckelfonden. Bli månadsgivare på www.regionorebrolan.se.

Anmälan: Via e-post senast 19 november till This is an email address
Anmäl dig i god tid för att säkra din plats!

Lägg till i din kalender