Samhällsvetenskapligt didaktiskt nätverk

11 september 2018 13:00 – 16:00 Samlingsplats meddelas cirka en vecka innan nätverksträffen till den mailadress du anger i anmälan.

Människor som propagerarRUC - Regionalt utvecklingscentrum välkomnar dig som lärare i samhällsvetenskapliga ämnen, skolledare, lärarutbildare och forskare inom samhällsvetenskapligt didaktiska områden till ännu en träff för Samhällsvetenskapligt didaktiskt nätverk, denna gång i form av en stadsvandring.

RUC - Regionalt utvecklingscentrum välkomnar dig som lärare i samhällsvetenskapliga ämnen, skolledare, lärarutbildare och forskare inom samhällsvetenskapligt didaktiska områden till ännu en träff för Samhällsvetenskapligt didaktiskt nätverk, denna gång i form av en stadsvandring.

Program

Stadsvandring genom expansiva Örebro.

Efter en inled­ning inomhus utgår vi från Ladugårds­äng­en och idéerna bakom Bomässan för att sedan jäm­föra med bygg­nationen i det nya Ladugårds­ängen/Sör­byängen. Syftet med denna stadsvandring är bli bekant med Örebros expansiva stadsutveckling. Stadsvandringen genomförs av Emma Gren, planarkitekt och Peder Hallkvist stadsarkitekt, Örebro kommun.

Anmälan

Individuell anmälan krävs. Anmälan är nu stängd.
Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på kaffe.
Anmälan är bindande och uteblivet deltagande kan komma att debiteras. Meddela därför eventuell avanmälan i god tid.

Välkommen!

Vid eventuella frågor kontakta
Camilla Segerlind
Evenemangssamordnare RUC - Regionalt utvecklingscentrum
This is an email address , tel. 019-30 10 55

Lägg till i din kalender