Arena Lunch Box – Cem Celepli Atci och Roza Azimi, Snaptive

14 april 2021 12:10 – 13:00 ORU Innovation Arena (digitalt)

arena lunch box

Snaptives mål är att proaktivt förbättra psykisk hälsa genom att lösa tre stora problem: tillgänglighet, tillit och anonymitet. Som första linje strävar Snaptive efter ett bättre samhälle där unga växer upp till att bli friska vuxna.

Snaptive är en digital kuratorstjänst som tillhandahåller utbildade kuratorer som erbjuder samtalsstöd, professionell rådgivning och motiverande samtal för vägledning i vardagen. En kurator i mobilen, helt enkelt. Snaptive har marknadens högsta tillgänglighet och garanterar sina användare full anonymitet, högsta tillgänglighet och enkel användning. Cem är alumn från socionomprogrammet vid Örebro Universitet och har även deltagit i Creative Dragons med just Snaptive.

Arena Lunch Box kommer att ske varje onsdag​ mellan klockan 12:15 och 13:00, från den 3 mars till den 12 maj. Där får du möjlighet att lyssna till ett samtal med en inspirerande person om dennes entreprenörskapsresa, och du kan också ställa frågor. Eventet sänds live på Örebro universitets LinkedIn. För mer information besök vår facebooksida. 

Du kan också mejla till This is an email address med ämnesraden ”maillista” för mer information.

Anordnas av Student Entrepreneurship Hub by Örebro University.