Arena Lunch Box – Johanna Nissén Karlsson, vd Vividye

31 mars 2021 12:10 – 13:00 ORU Innovation Arena (digitalt)

Logga Arena Lunch box

Vividye-teknologi är en hållbar och säker färgningsmetod som kan användas för att applicera alla typer av färger och designer på textilier.

Till skillnad från andra färgningsmetoder som används i industrin i dag så är Vividye utformad för att underlätta borttagning av färg som man inte längre vill ha på textilen. Detta ger möjligheten att omfärga gamla klädesplagg och ge dem ett nytt liv. Kläder slängs ofta för att konsumenten har tröttnat på dem och inte för att de har slitits ut. Om det gick att avfärga och omfärga kläder några extra gånger så att de håller sig till modet hade kläderna kunnat användas tills det verkligen inte går längre och det är där Vividye kommer in.

Arena Lunch Box kommer att ske varje onsdag​ mellan klockan 12:15 och 13:00, från den 3 mars till den 12 maj. Där får du möjlighet att lyssna till ett samtal med en inspirerande person om dennes entreprenörskapsresa, och du kan också ställa frågor. Eventet sänds live på Örebro universitets LinkedIn. För mer information besök vår facebooksida. 

Du kan också mejla till This is an email address med ämnesraden ”maillista” för mer information.

Anordnas av Student Entrepreneurship Hub by Örebro University.