Avslutningskonsert Ämneslärarprogrammet Musik

31 maj 2021 19:00 Konsertsalen, Musikhögskolan

Avslutningskonsert med David Persson, Kaleb Karlsson och Emanuel Laago från Ämneslärarprogrammet, Musik.

På grund av Covid-19 är samtliga av våra konserter publikfria!
Du kan dock ta del av dem via live-stream. På Facebook (Musikhögskolan Live) publiceras länken till konserten.

---

Vi, David, Kaleb och Emanuel, ska nu tacka för vår tid vid Örebro Musikhögskola. Efter 5 års studier vid ämneslärarprogrammet står nästa fas i livet framför oss: arbetslivet. Men innan dess vill vi bjuda på en sista konsert i egenskap som studenter och klasskamrater. Tillsammans med underbara musiker så kommer vi fylla musikhögskolans konsertsal med musik och glädje! Följ med oss i en coronavänlig livestream där vi framför låtar av artister som betytt mycket för oss samt format oss till de musiker vi är idag!

Varmt välkomna via länk! ❤️

​Medverkande: