Föreläsning: "Konsten att bygga starka nätverk i sociala medier"

26 januari 2021 13:15 – 14:45 Online

En leende man i svart kostym.

Johan Bollman ger ett tydligt varför digitalt nätverkande är allt viktigare och hur man långsiktigt bygger ett starkt och användbart nätverk. 

LinkedIn är världens största och snabbast växande affärsnätverk där över 3 miljoner personer är aktiva bara i Sverige och över 600 miljoner globalt.

Föreläsning på Zoom - anmäl genom att maila till This is an email address

Oavsett om syftet är att öka förutsättningarna för att hitta praktik, arbete eller affärskontakter så behövs idag de sociala nätverken som ingångar och förlängningar av personliga möten med enorm exponentiell potential. Det förutsätter att man arbetar aktivt med "nätverkande" och bygger och stärker sitt personliga varumärke och nätverk genom att förmedla värde (kunskap), story och insikt.

Föreläsningen visar dig möjligheterna i Social Selling och digitalt nätverkande med konkreta tips och råd om hur du kommer i gång och lyckas från strategi till genomförande.

Johan har arbetat med marknadsföring och kommunikation i 20 år och drivit egen konsultbyrå de senaste 12 åren med specialisering på digitala och sociala medier.

Du hittar honom givetvis på LinkedIn!