Spikning: Ioannis Oikonomakis, medicinsk vetenskap med inriktning mot kirurgi

19 maj 2021 11:00 Medicinska biblioteket, X-huset, Campus USÖ

Ioannis Oikonomakis spikar sin avhandling i medicinsk vetenskap med inriktning mot kirurgi vid Institutionen för medicinska vetenskaper.

På grund av rådande läge avseende covid-19 avråder Fakulteten för medicin och hälsa från allmänt deltagande i denna händelse. Institutionen för medicinska vetenskaper uppmanar samtliga deltagare i denna händelse att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer - tänk på att hålla avstånd till varandra!

Due to the current situation regarding Covid-19, the Faculty for Medicine and Health advises against general participation in this event. The School of Medical Sciences calls on every participant in this event to follow the recommendations by the Public Health Agency of Sweden - remember to keep your distance!

Avhandlingens titel: "Anastomotic leakage in colorectal surgery - early diagnosis and treatment with stent"

Tid och plats för disputation: 9 juni 2021 kl. 09.00 i hörsal C1, Campus USÖ, Örebro