Intresseanmälan inför din kårsektions introduktion HT22

Sesam faddrar hejar på sitt sesamlag

Här kommer du kunna hitta ett formulär för att kunna göra en intresseanmälan till kårsektionernas introduktion. Kårsektionerna har planerat en introduktion för att välkomna dig som ny student till Örebro universitet och till din studietid.

Grattis och välkommen till Örebro universitet

Ska du påbörja ditt studieliv hösten 2022 och känner att du vill lära känna studenter som studerat flertal terminer inom ditt kommande program eller andra program som ingår i din kårsektion. Vill du veta mer vilken kårsektion/institution du tillhör kan du klicka här.

Intresseanmälan är en funktion för era Generaler att kunna skicka ut information till er nya studenter på mejl samt få en uppfattning hur många det är som tänkt delta på introduktionen för sin kårsektion.


!VIKTIGT ATT NOTERA!
Samtliga kårsketioner har inte valt att använda sig utav intresseanmälan, dem som valt att använda är dem loggorna ni kan se nedan. De andra:

  • Corax
  • Sobra
  • Sesam
  • TekNat

Du hittar mer information om deras introduktionsprogram via deras Facebook-grupper eller kontakta generalerna här.


!OBS!

Från och med 28 augusti 20:00 kommer det inte längre finnas en möjlighet att skicka in en intresseanmälan. Introduktionen pågår mellan datumen 29 augusti och 18 september men vissa kårsektioner har "smygstart" av introduktionen från och med torsdag 25 augusti. Har du missat de första aktiviteterna men vill vara med? Ingen fara du är alltid välkommen, ta kontakt med dina generaler eller hör av dig till mig (introduktionsansvarig) på följande mejl så ser jag till att guida dig rätt:
This is an email address