Kom i gång med kursutveckling och kursvärdering

07 maj 2019 09:15 – 10:00 L103

Aktiviteten inställd. Arbetet med kursvärdering och kursutvecklingsprocessen är inte avslutat. Alternativ aktivitet planeras efter att erfordeliga beslut av respektive instans är taget.

Ett stöd för att påbörja ett eget (individuellt, lärarlag och/eller enhet) utvecklingsarbete med kursutvecklingsprocessen och kursvärderingar. Även ett tillfälle att anmäla intresse för behovsanpassat stöd i det fortsatta arbetet.

Trots att vi bedriver mycket bra och professionell undervisning vid Örebro universitet finns det en förbättringspotential när det gäller kursutvecklingsprocessen och arbetet med kursvärderingar. Hur kan vi arbeta systematiskt och hållbart med kursutveckling, kvalitetssäkring och kursvärderingar? Hänger kursplanearbetet (revideringar) ihop med när kommentarer ska ges till kursvärderingarna?

Under seminariet presenteras de olika delarna i kursutvecklingsprocessen. Vi tar upp relevanta styrdokument och deras konsekvenser. Vidare diskuterar vi kursvärderingars plats och syfte i processen samt vad och hur vi återkopplar på dem.

Kom och ta del för egen del eller för att ta ”hem” till ditt arbetslag och/eller enhet/istitution.

Ingen föranmälan behövs.

Välkommen!

Lägg till i din kalender