This page in English

Annica Långvall

Tjänstetitel: - Organisation: Restaurang- och hotellhögskolan

E-post:

Telefon: 019 303000 (växel)

Rum: -

Annica Långvall

Forskningsämne

Om Annica Långvall

Annica Långvall är doktorand i Måltidskunskap vid Örebro Universitet sedan vårterminen 2017 och anställd vid Umeå Universitet. Hennes avhandlingsarbete kommer att belysa gourmetrestaurangers betydelse för regional utveckling och skapandet av nätverk mellan landsbygdens matproducenter och konsumenterna. Även hållbarhet förväntas vara ett viktigt tema i avhandlingsarbete såväl som vid undervisning.

Annica är legitimerad dietist sedan 2011 med examen från Umeå Universitet och har vidareutbildat sig inom nutrition på Karolinska Institutet i samarbete med Stockholms universitet. Hon är även aktiv som mat- och hälsobloggare och influencer i sociala medier då intresset för populärvetenskaplig kommunikation och kreativt skapande och skrivande är stort. 

Annica långvall doktorand

Forskningsprojekt

Forskningsprojekt

Forskargrupper