Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

This page in English

Anmäl dig som adept

Tack för visat intresse. Om vi kan matcha dig med en mentor kommer du att erbjudas att delta i vårt pilotprojekt kring mentorskap med start september 2017.

Anmälan tar 10-15 minuter. Du får svara på frågor som rör 1) dig och dina kontaktuppgifter, 2) dina framtida yrkesval och 3) övrig information.

Anmäl dig - adept

AVSNITT 1: DINA KONTAKTUPPGIFTER   I det här avsnittet efterfrågar vi uppgifter om vem du är, dina studier och hur vi kan få tag på dig.  
*
*
*
*
*
7. *För att kunna gå vidare, vänligen bekräfta att du har läst och accepterar vår dataskyddspolicy: *

  AVSNITT 2: DINA FRAMTIDA YRKESVAL...   Du har kommit nästan halvvägs i din anmälan… Uppgifterna du lämnar i det här avsnittet hjälper oss att identifiera vilka yrkesval du är intresserad av.  
*
2. *Om du blickar framåt några år, är det några särskilda områden som du är intresserad av att arbeta inom? Du kan välja upp till två yrkesområden.
*
*
3. *Är det några särskilda branscher som du är intresserad av att arbeta inom? Du kan välja upp till två branscher.
*
*
*
OBS! Vi använder oss av samma bransch- och yrkeskategorier som LinkedIn.

  AVSNITT 3: ÖVRIG INFORMATION...   Nu är du är nästan klar med din anmälan… De kompletterande uppgifter vi efterfrågar i det här sista avsnittet hjälper oss att ännu bättre matcha dig med potentiella mentorer.  
*
*
*
*
  Tack – SKICKA din anmälan!