Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

This page in English

Anmäl dig dom mentor!

Anmälan innebär inte att du förbinder dig att vara mentor – om vi hittar en lämplig adept åt dig kommer vi att kontakta dig för att höra om du fortfarande är intresserad.

Att anmäla dig tar 10-15 minuter och du får svara på frågor som rör 1) dig och dina kontaktuppgifter, 2) din yrkeserfarenhet och bakgrund och 3) övrig information.

Anmäl dig: Mentor

AVSNITT 1: DINA KONTAKTUPPGIFTER... I det här avsnittet efterfrågar vi uppgifter som ger oss en bild av vem du är och hur vi kan få tag på dig. '*' anger ett obligatoriskt fält.  
*
*
3. *Är dessa kontaktuppgifter för ditt arbete eller bostad?: *
*
*
7. *Har du varit student på Örebro universitet?: *
*
*
10. *För att kunna gå vidare, vänligen kryssa i rutan för att bekräfta att du har läst och accepterar vår dataskyddspolicy: *

  AVSNITT 2: DIN YRKESBAKGRUND OCH ERFARENHET...   Du har kommit nästan halvvägs i din anmälan… Med hjälp av uppgifterna i det här avsnittet får vi en bättre bild av din arbetslivserfarenhet och kompetens.  
*
*
3. *Välj upp till 2 branscher som du har erfarenhet av:
*
*
4. *Välj upp till 2 yrken som du har erfarenhet av:
*
*
OBS! Vi använder oss av samma bransch- och yrkeskategorier som LinkedIn.

  AVSNITT 3: ÖVRIG INFORMATION...   Nu är du är nästan klar med din anmälan… De kompletterande uppgifter vi efterfrågar i det här sista avsnittet hjälper oss att ännu bättre matcha dig med potentiella adepter.  
*
*
*
4. *Om du fick frågan, skulle du kunna tänka dig att vara mentor åt en av våra internationella studenter? Samtalen skulle då föras på engelska: *
*
  Tack!