HSS 2019, 8-10 maj i Örebro

Samverkanskonferensen för dig som finns i näringslivet, högskolevärlden, på myndigheter, kommunala eller regionala verksamheter eller inom politiken.

Välkommen till HSS 2019, konferensen Högskola och samhälle i samverkan, den 8-10 maj i Örebro. HSS 2019 arrangeras av Örebro universitet tillsammans med nationella och regionala organisationer.

Konkreta verktyg för samverkan

Här samlas näringsliv, offentlig sektor och akademi för att stärka utbytet mellan parterna kring samverkan och innovation. Det är en konferens där människor kan mötas, diskutera, inspireras och få idéer som kan växa. HSS 2019 erbjuder inspirerande föreläsare, givande möten och framförallt en rad konkreta samverkansverktyg för dig att använda i din verksamhet. 2019 firar vi även 20-årsjubileum dubbelt upp, både HSS och Örebro universitet firar 20 år! 

#HurGörDuDå?
Konferensen kommer denna gång att ha fokus på samverkan som gör skillnad. Som deltagare kommer du att få med dig en rad verktyg som du direkt kan ta med dig hem till den egna verksamheten. Vi kommer inte att prata OM samverkan utan lägger istället fokus på HUR vi samverkar och vad vi kan lära av varandra. Vid varje seminarium, workshop eller lärpass ställer vi oss frågan #HurGörDuDå?

Kontakta oss för frågor om HSS-konferensen 2019

Åsa Granlund

Tjänstetitel: Projektsamordnare Organisation: Örebro universitet Holding AB

Profilsida: Åsa Granlund

E-post:

Telefon: 019 303032

Rum: T2125

Åsa Granlund

Ingela Pihl

Tjänstetitel: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Ingela Pihl

E-post:

Telefon: 019 303140

Rum: E2257

Ingela Pihl