Campusmässan för utställare

CAMPUSMÄSSAN 2019 ÄR SLUTSÅLD!

Maila Erica Algotsson om ni har frågor eller vill skriva upp er på reservplats till Campusmässan.


I 20 år har Campusmässan arrangerats vid Örebro universitet - mötesplatsen där ni kommer i kontakt med studenter och kan kompetenssäkra framtiden. Oavsett om ni är på jakt efter personalvetare, civilingenjörer, ekonomer, kommunikatörer, lärare eller annan kompetens finner ni studenter från alla våra 85 program under ett och samma tak! Så bli säkra på att ni inte missar att söka värdefull kompetens när ni besöker mässan, här kan ni läsa mer om alla våra utbildningsprogram.

På Campusmässan skapas kontakter för ex-jobb, praktik och anställningar både under och efter studietiden. Vårt mål är att årligen skapa en självklar mötesarena som är lika attraktiv för er som utställare som för våra studenter.

Mässan besöktes 2018 av cirka 5000 studenter som var där för att träffa ett hundratal olika utställare - tilika poteniella arbetsgivare. Som utställare är möjligheterna på Campusmässan många, inte minst slipper ni långa, dyra och opersonliga rekryteringsprocesser. Campusmässan är också ett tillfälle för marknadsföring och att skapa nya kontaktnät. Det är en plats för inspiration och utveckling och en arena för er att hitta de mest kompetenta medarbetarna som passar just ert företag eller organisation.

Var? Novahuset, Örebro universitet

 

När? 13:e februari 2019

 

Tid? Kl. 10.00-16.00