Örebro universitet deltar i UTSIKT

Örebro universitet deltar i mötesplatsen UTSIKT i Stockholm den 15-16 oktober. Arrangemanget samlar 500 deltagare från företag, universitet, offentliga aktörer och den ideella sektorn som vill påverka tillväxten och utvecklingen i Örebroregionen. Här presenteras de delar som Örebro universitet bidrar med.

Örebro universitet är temapartner för ”Urbanisering”

Innovativ vardag hemma, mitt i världen

Framtidskonferensen UTSIKT 2017 närmar sig med stormsteg. Vill du veta mer om urbaniseringens utmaningar och hur förändringen ger nya möjligheter till hållbar innovation? Och ta del av inspirerande exempel på möjligheterna för företagande i både stad och landsbygd, och hur vi hittar rätt kompetens i urbaniseringens tidevarv? Då ska du välja föreläsningen och workshopen om urbanisering med föreläsare från Kopparbergs Bryggeri, Örebro Bostäder, universitet och SCB.

Medverkande från Örebro universitet: Professor Amy Loutfi och chefen för kommunikation och samverkan Sofia Larsen.

Läs mer på UTSIKTS webbplats

Örebro universitet är temapartner för ”Globalisering”

Vem i hela världen kan man lita på?

Mötesplatsen och framtidskonferensen UTSIKT 2017 närmar sig med stormsteg och detaljerna i årets program sätts på plats. Vill du veta mer om globaliseringens utmaningar och hur vi kan bygga tillit i en global och digitaliserad värld? Och samtidigt göra hållbara affärer och investeringar? Då ska du välja föreläsningen och workshopen om globalisering med starka föreläsare från finansvärlden, universitet och it-branschen.

Medverkande från Örebro universitet: Professor Christina Öberg och kommunikationschef Sara Arvidson.

Läs mer på UTSIKTS webbplats

Örebro universitet bjuder in till Energistart

Forskning kan vara både spännande och inkluderande och inte minst lärorikt. Under Energistarten på måndagen den 16 oktober har du möjlighet att välja en av våra tre energipass som ger dig en härlig start på dagen. Vi blandar rörelse, sensorik och avkoppling. Här kan du läsa mer om Energistart och anmäla dig till de olika passen.