På www.oru.se använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig som besökare. Kakor är små textfiler med information som skickas från vår webbsida till din enhet. Kakorna innehåller aldrig programkod eller något skadligt. Läs mer om hur Örebro universitet hanterar kakor.

Du väljer själv om du vill godkänna våra kakor.

Gå till sidans huvudinnehåll
Örebro universitets logotyp
  • English
  • Biblioteket
  • Sök personal
  • A - Ö
  • Logga in , visa loginalternativ
    • Studenttjänster
    • Inforum (för anställda)
  • Fler länkar
    • Biblioteket
    • Sök personal
    • A - Ö
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om universitetet
  • Strategiska satsningar Strategiska satsningar
      • Mat och hälsa
          • Internationellt råd för Mat och hälsa
          • Projekt inom Mat och hälsa
          • Så satsar Örebro universitet på forskning om mat och hälsa
          • Möte om framtidens proteiner
          • Fem projekt har fått två års finansiering
          • Tio postdoktorer
          • Storsatsning på mat och hälsa
          • Nyhetslista Mat och hälsa
      • AI och robotik
      • Successful ageing
      • Plattform för en hållbar framtid vid Örebro universitet
      • Strategiska forskningsprofiler
  • Jobba hos oss
  • Nyheter
  • Kalendarium
  • Institutioner
  • Personal
  • A - Ö
  • Strategiska satsningar
    • Mat och hälsa
      • Internationellt råd för Mat och hälsa
      • Projekt inom Mat och hälsa
      • Så satsar Örebro universitet på forskning om mat och hälsa
      • Möte om framtidens proteiner
      • Fem projekt har fått två års finansiering
      • Tio postdoktorer
      • Storsatsning på mat och hälsa
      • Nyhetslista Mat och hälsa
    • AI och robotik
    • Successful ageing
    • Plattform för en hållbar framtid vid Örebro universitet
    • Strategiska forskningsprofiler

Projekt inom Mat och hälsa

Pågående projekt inom Mat och hälsa

  • Förbättrad sensorisk upplevelse för äldre
  • Kommunikation om "bra" mat och hälsosamma livsstilar
  • MicroSens - Förbättra smakuppfattning genom att ändra oral mikrobiota
  • Forskningsstudie om effekten av probiotiskt tillskott på SARS-CoV-2 antikroppssvar hos friska vuxna
  • Samspelet mellan protein och kostfibrer – och vilka konsekvenser det får
  • Politisk konsumtion: Konsumentmotivation och handling med särskild hänvisning till livsmedelskonsumtion och hållbarhet
  • Mat i Sverige
  • Använder AI för att optimera smak och näring i växter
  • Lina Tingö

Avslutade projekt inom Mat och hälsa

  • Matvanor och fysisk aktivitet för hälsa och välbefinnande
  • Skolmåltiden som pedagogiskt verktyg
  • FOODBITE - Hållbar transport och konsumtion i livsmedelssystemets försörjningskedjor
  • Förutsättningar för att kommunicera om hälsosam och hållbar mat med unga
    ImprUV
  • Uppdaterad: 2023-02-03
  • Sidansvarig: Linda Harradine
Dela denna sida
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • E-post

Hitta snabbt

  • Lediga jobb
  • Press och media
  • Alumn
  • Universitetsbiblioteket
  • Lärarutbildning
  • Högskolepedagogiskt centrum
  • System och verktyg för undervisande personal
  • Felanmälan
  • Extern rapporteringskanal / ”Visselblåsning"
  • Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet

Student hos oss

  • Om Bb Learn
  • Om Studenttjänster
  • För dig som är student
  • Välkommen ny student

Fakulteter

  • Fakulteten för ekonomi, natur och teknikvetenskap
  • Fakulteten för humaniora och socialvetenskap
  • Fakulteten för medicin och hälsa

Institutioner

  • Beteende-, social- och rättsvetenskap
  • Handelshögskolan
  • Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap
  • Hälsovetenskaper
  • Medicinska vetenskaper
  • Musikhögskolan
  • Naturvetenskap och teknik
  • Restaurang- och hotellhögskolan

Följ oss

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Instagram
  • Youtube
  • RSS

Wifi

  • Wifi/trådlöst nätverk

Örebro universitet 701 82 Örebro, 019-30 30 00

  • Om webbplatsen
  • Kontaktinformation
  • Hitta hit