Visualiseringsteknik för industrin - demodag med Visual Lift

02 december 2020 10:00 – 12:00 Online

Visualisering för industrin - få tips direkt från experterna. Ta del av demonstrationer och tips från forskare och företag i framkant genom projektet Visual Lift.

Visualisering med digital teknik är ett starkt växande område inom både forskning och industri. Den tekniska utvecklingen, den pågående digitaliseringen och det uppkopplade samhället utvecklas i snabb takt, vilket genererar stora datamängder och nya möjligheter. Visualiseringslösningar ger möjligheter för industrin att lösa befintliga och nya utmaningar i den uppkopplade värld vi alla behövt förhålla oss till under Corona-pandemin.

Målet med projektet Visual Lift är att små och medelstora företag inom industrin ska stärka sin konkurrenskraft genom en bättre och mer integrerad dialog med nya och befintliga kunder och leverantörer. Projektet erbjuder därför allt från handledning i visualiseringsteknik till utbildning och utveckling utifrån ditt företags önskemål och utmaning.

Här får du som är nyfiken en försmak på visualiseringsteknikens möjligheter och även möjlighet att vässa dina kunskaper. Exemplen kommer spegla allt ifrån visualiseringens grunder till mer avancerade tekniker. Ta chansen att ställa dina frågor direkt till experter.

Varmt välkommen med din anmälan senast den 30/11.