Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

This page in English

Campusmässan

Den 8-9:e februari är det dags för Campusmässan 2017! Tidigare år har vi ökat i yta, vi har ökat i antal utställare och i antal besökare. 2016 blev ett rekordår utan dess like och vi kan stolt prata om en av Sveriges största och bästa arbetsmarknadsmässor. Nu laddar vi om inför kommande mässa som bjuder på ny mässlokal och fler dagar. Under två dagar får ni chansen att mingla med arbetsgivare och lyssna på inspirerande föreläsningar. Passa på att träffa din nästa arbetsgivare på Campusmässan!

Campusmässan är universitetets största arbetsmarknadsmässa och arrangeras för studenter av studenter. Mässan är en perfekt arena där du under ett och samma tak får möjlighet till att bygga relationer med arbetsgivare. Här kan du hitta arbetsgivare som är intresserad av studenter som gör praktik, skriver uppsats, kan hoppa in och jobba extra på ledig tid eller söker fast anställning. Mässan är till för alla studenter på Örebro universitet oavsett vad du läser eller hur länge du läst! Vi siktar mot 2017 hoppas att du också hänger med.

För mer information, kontakta:

Giulia Fagerlund

Tjänstetitel: Projektledare Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Giulia Fagerlund

E-post:

Telefon: 019 301342

Rum: N1009

Giulia Fagerlund