Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Registrering

Här kan du som blivit antagen till utbildning vid Örebro universitet göra din registrering.

Du kommer få information från Örebro universitet via e-post om när och hur du ska registrera dig. Var noga med att kontrollera både din inkorg samt skräpkorg. Meddelanden kan hamna i skräpkorgen. 

Du måste, inom angiven tid, registrera dig för att behålla din plats på din utbildning. Att vara registrerad innebär att du blir aktiv student vid Örebro universitet. Detta innebär:

  1. Att du kan delta på utbildningen och att universitetet kan rapportera in dina tentamensresultat, laborationer eller andra studieprestationer.
  2. Att information om din registrering överförs till CSN.

Om du inte registrerar dig inom angiven tid innebär detta att du automatiskt lämnar återbud till din plats på utbildningen. Din plats går vidare till den som är reservplacerad.

Observera att du som inte har svenskt personnummer inte kan registrera dig via denna tjänst. För registrering kontakta den institution som ger den utbildning du är antagen till.