Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Campushälsan

Campushälsan Student drivs av Previa som arbetar med hälsofrämjande insatser. På Campushälsan finns sjuksköterskor, barnmorska, fysioterapeuter, psykologer och beteendevetare. Hos Campushälsan Student kan du få rådgivning och stöd i hälsofrågor.

  • Campushälsan arbetar förebyggande och med hälsoproblem som kan uppkomma i samband med dina studier – kroppsligt och/eller själsligt.
  • Campushälsan kan ge dig råd och stöd om du behöver prata om dina rök-, snus- eller alkohol- vanor.
  • Campushälsan kan ge dig vägledning i hur din livsstil påverkar din hälsa.

Har du frågor som rör preventivmedel, sexuellt överförda sjukdomar eller sexualitet, kan du boka en tid hos Campushälsans barnmorska.

Har du frågor, funderingar eller problem som rör din studiesituation och/eller din hälsa är du välkommen till Campushälsan. Samtliga som arbetar på Campushälsan Student har tystnadsplikt. Alla besök är kostnadsfria.

Välkommen!
Personalen på Campushälsan Previa

Hälsa och sjukvård

Vid behov av sjukvård hänvisar vi till "sjukvården" dvs. vårdcentral, jourmottagning eller sjukhus. Är du osäker på om dina bekymmer hör hemma hos oss eller om vart du ska vända dig, fråga gärna så kan vi hänvisa dig vidare i förekommande fall. Ring vår sjuksköterska som guidar dig vidare!

Information om hälsa och sjukvård