Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Studentambassadör

Som studentambassadör är du Örebro universitets ansikte utåt. Du delar med dig av dina erfarenheter av dina studier och ditt studentliv till presumtiva studenter.

I studentambassadörsuppdraget arbetar du med relationsskapande aktiviteter tillsammans med företrädare för Örebro universitet. Du kan välja att arbeta med inriktning studentrekrytering och/eller inriktning Linje 14. Vi vill att du har läst minst en termin vid Örebro universitet innan du söker om att bli studentambassadör hos oss. Fokus ligger i det personliga mötet, oavsett arena.

Som studentambassadör får du lön för de uppdrag du genomför.

Inom studentambassadörsuppdraget kan du arbeta med:

  • Studentrekrytering
  • Linje 14 och Get ready
  • Studentrekrytering och Linje 14 och Get ready

Just nu går det inte att söka till studentambassadörsuppdraget gällande vårterminen 2017. Ny ansökningsperiod börjar i mars månad för höstterminen 2017.

Läs Matilda Anderssons krönika om arbetet som studentambassadör

Studentrekrytering

Studentrekrytering innebär att du arbetar med bland annat rekryteringsmässor, besök på gymnasieskolor, mässor, Universitetsdagarna, Ringa och Kolla in och Skugga en student. Då många av våra uppdrag kräver resor med bil ser vi det som ett plus att du har b-körkort och körvana.

Kontaktperson:

Micael Jonsborg, marknadsförare
e-post: This is an email address
Telefon: 019 - 30 32 61

Linje 14 och Get ready

Inom Linje 14 träffar du ungdomar på Mellringeskolan, Vivallaskolan och Västra Engelbrektsskolan i Örebro, delar med dig av dina erfarenheter av högre studier, arbetar med läxläsnings- och studieteknikgrupper, medverkar i workshops om utbildning, träffar föräldrar, tar emot studiebesök på Örebro universitet, arrangerar sommarskolor med mera. Syftet med Linje 14 är att intressera fler ungdomar från våra samarbetsskolor att studera vidare efter gymnasiet. 

Läs mer om Linje 14

Kontaktpersoner

Verksamhetsansvarig
Pia Ridderby
e-post: This is an email address
Telefon: 019-30 10 99

Aktivitetssamordnare
Kenan Keljalic
e-post: This is an email address
Telefon: 019-30 31 70